Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

HOOVERPHONIC

Pop-rock/Folk
Du au  -  OLT RIVIERENHOF  -  ANTWERPEN - DEURNE

INFORMATION

Badaboum, Hooverphonic is terug en hoe… dankzij een nieuwe plaat én een nieuwe zangeres. Luka Cruysberghs won in 2017 niet alleen The Voice, maar ook het muzikale hart van Alex Callier en zijn compagnon Raymond. Met haar als frontvrouw heeft ...

Plus d'infos sur HOOVERPHONIC

Badaboum, Hooverphonic is terug en hoe… dankzij een nieuwe plaat én een nieuwe zangeres. Luka Cruysberghs won in 2017 niet alleen The Voice, maar ook het muzikale hart van Alex Callier en zijn compagnon Raymond. Met haar als frontvrouw heeft een van de grootste Belgische bands puur goud in handen. Zij zorgt voor een nieuw stemgeluid, maar met de herkenbare Hooverphonic sound. Dat is alvast te horen op Looking for Stars, een meesterlijke mengeling van triphop, James Bond en funk. Het nieuwe album voegt werkelijk alle moods en stijlen van Hooverphonic samen. De nieuwe single Romantic is alvast een vintage compositie van Alex Callier: schreeuwende noten, rijke tinten, subtiele franjes met een overweldigende sound.

Ze stonden vorige zomer al op verschillende festivals en speelden in december voor een uitverkochte Lotto Arena waar Luka klassiekers als 2 WickyEdenMad About YouAmalfiBadaboumhelemaal naar haar hand zette. Wij kijken alvast uit naar Hooverphonic in ons OLT, met Luka in een onwaarschijnlijk vocale glansrol.

Inscriptions aux alertes de HOOVERPHONIC

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE