Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

AMENRA

Hard-rock/Métal
Le à 20h30  -  OLT RIVIERENHOF  -  ANTWERPEN - DEURNE

INFORMATION

Amenra overdondert, bezweert, vermorzelt, verwoest, verslindt en begeestert… Naast een gevestigde waarde is Amenra ook een buitenbeentje in de Belgische metalscene. Maar het Kortrijkse collectief scheert ook hoge toppen wereldwijd. Steeds op zoek ...

Plus d'infos sur AMENRA

Amenra overdondert, bezweert, vermorzelt, verwoest, verslindt en begeestert… Naast een gevestigde waarde is Amenra ook een buitenbeentje in de Belgische metalscene. Maar het Kortrijkse collectief scheert ook hoge toppen wereldwijd. Steeds op zoek naar duisternis om het licht te vinden. Niemand weet op voorhand wat je mag verwachten, maar dat zanger Colin H. van Eeckhout het diepst uit zijn ziel krijst, dat staat buiten kijf. En net dat maakt van hen één van de meest intense live-bands. Met een unieke mix van loodzware sludge en doom creëren ze een gitzwarte totaalbeleving die je een week later nog voelt in je nekspieren. Verwoestend gitaargeweld dat zowel aangrijpend als ontroerend binnenkomt… Welcome to the Church of Ra!

Inscriptions aux alertes de AMENRA

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE